Ніколі не забуду...
Участников: 2
Страница 1 из 1
Ніколі не забуду...
Ну вось і ўсё... Я ўжо студэнт. Наогул, не я адзін. Заўтра, не ўжо сёння, я уду ў Гародню...
Я заўсёды буду памятаць сваіх аднакласнікаў, настаўнікаў і вядома ж сяброў... Асабіста свайго самага лепшага, самага блізкага, самага - самага Пашку... Хехе! Мы - адзін! Буду памятаць Кацьку, таму што яна асабістая, лепшая і сапраўдная! Яшчэ я буду памятаць гэта лета! Ніколі не забуду башеньку, Дашеньку, возера, пясочак, яблыкі, слівы, грушы, экзамены... Ах, гэта ЛЕТА!!!
Што ж яшчэ я не забуду? Не ведаю... Самае лепшае, не лепшае, сумнае, вясёлае - ўсё гэта назаўжды застанецца у маім серцы і памяці...
Ярік
не забывайце мяне...
Я заўсёды буду памятаць сваіх аднакласнікаў, настаўнікаў і вядома ж сяброў... Асабіста свайго самага лепшага, самага блізкага, самага - самага Пашку... Хехе! Мы - адзін! Буду памятаць Кацьку, таму што яна асабістая, лепшая і сапраўдная! Яшчэ я буду памятаць гэта лета! Ніколі не забуду башеньку, Дашеньку, возера, пясочак, яблыкі, слівы, грушы, экзамены... Ах, гэта ЛЕТА!!!
Што ж яшчэ я не забуду? Не ведаю... Самае лепшае, не лепшае, сумнае, вясёлае - ўсё гэта назаўжды застанецца у маім серцы і памяці...
Ярік
не забывайце мяне...
Re: Ніколі не забуду...
не ты один студент !!!! =)
а я буду помнить фсигда как мя зовут =)
а я буду помнить фсигда как мя зовут =)
PAVLIK отMOROZOФ- Великолепный
- Количество сообщений : 476
Географическое положение : где-то там......в мечтах((( не скорее в дерьме
Работа/Хобби : музыка, музыка и исчё раз музыка
Настроение : в рот мне ноги! =) fuck мой мозг (0_o) (^_^)
Дата регистрации : 2008-02-02
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: